Wij zijn juristen, legal counsels en compliance-specialisten

In staat om jou en jouw organisatie te navigeren in deze complexe en fascinerende nieuwe wereld van data en tech; een wereld waarin de mens centraal staat.

Wij zijn ervaren advocaten, legal counsels en compliance specialists.

We hebben brede ervaring; we kennen de grote advocatenkantoren; en waren onderdeel van verschillende scale-ups. We kennen de snelgroeiende fases van e-commercebedrijven, fintechs en techplatforms van binnenuit.

Onze sweet spot is data en mensen

Onze sweet spot – zowel wat betreft interesse als ervaring – is data en tech in relatie tot mensen. Kortom: alle juridische en compliance-uitdagingen die gepaard gaan met deze revolutie van data en tech. We staan achter de Europese waarden en de nieuwe die data en technologie elke dag aan miljoenen mensen en consumenten bieden.

“Toekomstige juridische professionals moeten interdisciplinair, technisch onderlegd en uitvoerders van verandering zijn. Legal Tech Academy biedt je tools om te worden wat deze toekomst voor ogen heeft; en bovendien is het erg leuk!”

Marcel Levent

Eigenaar Levent Bedrijfsrecherche

Wat Dana biedt

DANA helpt je te voldoen aan de privacywetgeving en veilig om te gaan met gegevens

Bestandsstructuur

Dana helpt je om je databoekhouding op orde te krijgen en te houden.

Templates

Verwerkersovereenkomst, geheimhoudingsverklaring en sjablonen voor beleidsdocumenten zoals een datalekprotocol zijn er allemaal, dus je hoeft er niet langer over na te denken dan nodig is.

Hooli-platform

Risico analyse

Je verplichte verwerkingsregister en een handig contractenregister is er al en worden geanalyseerd.

Alles in één

Nooit meer zoeken naar bestanden die allemaal op verschillende plaatsen zijn opgeslagen. Maar veilig en gemakkelijk op één plek.

Verenigingen

nvvir-logo
Vira-logo
vpr-a-logo
ifcla-logo