DANA & tools

Vroeger gebruikten we een typemachine, die nergens op aangesloten was. De advocaten van vroeger hadden ook iemand om hun werk voor hen te dragen. Dat klinkt geweldig toch? Tenminste, als jij degene bent die ondersteund wordt!

Die oude tijd is voorbij. Maar ondersteuning is dat niet! De nieuwe juridische professional kan ook ondersteuning krijgen om zijn werklast te dragen! Jouw werkdruk kan (en moet) effectiever en efficiënter worden georganiseerd Legal tech oplossingen dragen en vergemakkelijken de werkdruk, alles op zo’n manier dat jij als legal of compliance professional echt wordt ondersteund.

We ontwikkelden ons eigen op risico gebaseerde contractadministratiesysteem DANA

Wij van Olexx zijn de experts die u en uw organisatie nodig hebben. We hebben ons eigen, op risico gebaseerde, contractadministratiesysteem DANA ontwikkeld, speciaal geschikt voor zowel de DPO als de legal-, privacy- en compliance officers. Naast DANA, weten we ook welke andere legal tech je ondersteunt en je werk gemakkelijker maakt. De technische oplossingen die jouw werk in het dagelijkse werk automatiseren en dragen.

Bestandstructuur

Dana helpt je om je databoekhouding op orde te krijgen en te houden.

Templates

Verwerkersovereenkomst, geheimhoudingsverklaring en beleidsdocumenten zoals een datalekprotocol zijn er allemaal, dus je hoeft er niet meer over na te denken dan nodig is.

Risico analyse

Your mandatory processing register and a handy contract register are allready here and analysed.

Alles in één

Nooit meer zoeken naar bestanden die allemaal op verschillende plaatsen zijn opgeslagen. Maar veilig en gemakkelijk op één plek.

Meer weten over tools die je leven gemakkelijker maken?

Neem contact met ons op!