Wie we zijn

Wij zijn ervaren advocaten, legal counsels en compliance specialists.

We hebben brede ervaring; we kennen de grote advocatenkantoren; en waren onderdeel van verschillende scale-ups. We kennen de snelgroeiende fases van e-commercebedrijven, fintechs en techplatforms van binnenuit.

Onze sweet spot is data en mensen

Onze sweet spot – zowel wat betreft interesse als ervaring – is data en tech in relatie tot mensen. Kortom: alle juridische en compliance-uitdagingen die gepaard gaan met deze revolutie van data en tech. We staan achter de Europese waarden en de nieuwe die data en technologie elke dag aan miljoenen mensen en consumenten bieden.

Team

J. van Balen - Olexx

Juliette van Balen

Advocaat, DPO en privacyspecialist

I (Verhoeven) Eikendal

Imke (Verhoeven) Eikendal

Legal Counsel

Legal Counsel

J. van Balen - Olexx

Margriet Schuringa

Operationeell Manager en Privacy Officer

Onze certificeringen

ccep-i certification logo
scce certification logo
cipp-e certification logo
cipm certification logo

Wat we doen

We hebben kennis van agile, scrum, scale-up, grote doelen, ogsm’s, tribes, gilden en andere squad teams in dit nieuwe tijdperk van data en technologie.

We weten slimme compliance-frameworks te bouwen en te onderhouden in dit complexe veld van nieuwe en vaak tegenstrijdige wetgeving en binnen de context van nieuwe organisatievormen die bij agile werken horen.

Onze aanpak

We kennen de weg We verdwalen niet in de jungle van toe te passen wetgeving. We zijn ervaren en gewend om onze eigen gedurfde keuzes te maken, vanuit de waarden van de organisatie en met oog voor het belang van mens en samenleving.

Onze benadering is altijd toegepast op waarde en principes. Met deze instelling zijn we in staat om jou, je bedrijf of je organisatie te navigeren in deze complexe en boeiende nieuwe wereld van data en tech; Een wereld waar de mens centraal staat. Wij geloven niet in “de computer zegt nee”. Wij geloven in mensen.

“Toekomstige juridische professionals moeten interdisciplinair, technisch onderlegd en uitvoerders van verandering zijn. Legal Tech Academy biedt je tools om te worden wat deze toekomst voor ogen heeft; en bovendien is het erg leuk!”

Marcel Levent

Eigenaar Levent Bedrijfsrecherche

Laat ons je onze papegaaiduiker voorstellen

Olexx de papeaaiduiker

Wij geloven dat advocaten en juristen van de toekomst, vanaf gisteren/vandaag, flexibel en gedurfd moeten zijn